Meny

Environ TCA peeling

Environ er en ny medisinsk hudpleieserie som har gode resultater på akne, linjer, pigmentering og generell hudforbedring, uten å forårsake unødvendig irritasjon i huden. Her kan du finne ut mer om denne nye hudpleieserien.

Hele denne serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider. Dette fordi Environs fokus har vært og er forskning på vitamin-A, og at det i mange tilfeller av hudkreft kan påvises en mangel på vitamin A. Derfor anbefaler Environ bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A og god solbeskyttelse. For mye Vitamin A kan gi rødhet, flassing og økt sensitivitet (Retinol-reaksjoner), og våre produkter inneholder derfor forskjellige mengder av Vitamin A som kan brukes i et «step-up» system.

Vitamin A:

Produktserien AVST er grunnstammen i Environ. Kremene går fra 1 til 5 og har tilhørende renseprodukter, peeling, øyekrem og makeup-remover. Disse produktene kan brukes av alle. Voksne og barn, alle hudtyper og alle etnisiteter. Serien bygger opp hudens styrke og toleranse over tid og gir en sunn hud for alltid.

Produktserien C-quence har høyere mengder Vitamin A, Vitamin C og E, samt peptider, og gir derved en mer anti-aldringseffekt. Andre viktige ingredienser i produktserien er antioksidanter, melkesyrer og glykolsyrer. Dette er en svært luksuriøs serie primært for en voksen hud.

Produktserien Intensive Range er problemløseren vår. Som navnet tilsier er den intensiv, og de aktive ingrediensene er alt fra retinol til råmelk via glykolsyrer og antioksidanter. Serien har glycolkremer, rene retinol-serumer, kraftige masker og oljer samt supre fuktighetskremer.

B-Active er våre spesialprodukter mot akne. Hele produktserien er basert på salisylsyrer, og den kombineres med kremer fra AVST-serien for optimalt resultat.

Body er en liten serie kroppsprodukter med peeling, olje, bodylotion og håndkrem. Alle produktene inneholder selvfølgelig A-vitaminer, og peelingen inneholder 15 % melkesyre.

ENVIRONS TCA-penslinger er det vi kaller for kjemisk peel. Det er en trygg og effektiv måte å behandle huden på. Den kan tilpasses alle hudtyper, er smertefri og uten rekonvalesenstid. Peelingen har en lav pH, med lave syrekonsentrasjoner som får cellene til å produsere mer protein, hvilket gir en sterkere og jevnere hud. Friske celler blir værende mens ’syke’ celler destrueres. En kur med penslinger forbedrer hudens struktur og aldringstegn, og er gunstig for en akne hud da den er bakteriedrepende og anti inflammatorisk. I tillegg gir den huden en sunn og frisk glød.

For å få best resultat, anbefaler vi å forberede huden med Environs A- vitaminkremer minimum 3 uker i forkant av behandlingene.

INTERESSERT I Environ TCA peeling?