Meny

Peeling med Medicalia

Trenger du mer enn vanlig hudpleiebehandling? Denne behandlingen passer til alle hudtyper, men er spesielt fin for akne og urenheter i huden. Den forbedrer hudens struktur, jevner ut fine linjer og rynker, bleker pigmenteringer og heler og forbedrer akne og arr.

Medicalia er en klinisk hudpleieserie utviklet av Dr. Sylvie Hennessy, en verdenskjent hudlege og biokjemiker. Medicalia ble utviklet for å løse et bredt spekter av hudtilstander som krever målrettet pleie. Serien er laget med de beste ingrediensene, og de mest avanserte produksjonsprosessene, og Medicalia har klart å skille seg sterkt fra andre kliniske hupleieserier.

Med revolusjonerende hudbehandlinger og få hjemmeprodukter er Medicalia det mest foretrukne valget av ledende fagfolk. Medicalia er en medisinsk hudpleieserie med fruktsyrer og dokumenterte ingredienser for selv den mest kompliserte problemhud. Serien benyttes av leger, sykepleiere og hudpleiere med kompetanse og erfaring med fruktsyrer.v

Medicalias medisinske kjemiske peelinger

ANTI-AGE PEEL:
En meget kraftig peelingformel for behandling av avanserte aldringstegn på huden. Peelingen inneholder en av de mest kjente ingrediensene som forebygger hudens aldring; Retinol, som er et derivat av Retinyl Palmitat (Vitamin A), og denne ingrediensen bidrar til å øke den epidermale celleaktiviteten. Samtidig økes
fuktighetsnivåene i huden som resulterer i reparasjon og omstrukturering i de dypere hudlagene.

PIGMENTERINGSPEEL:
Kollagen og Vitamin C peel inneholder ny, innovativ formel som behandler de fleste aldringstegn på huden. Peelingen inneholder kollagenpeptider; som øker hudens motstandskraft, gir fukt, og jevner ut fine linjer og rynker.

AKNE PEEL:
Denne peelingformelen kombinerer en blanding av ulike ingredienser som gir en progressiv og korrekt eksfoliering av huden, med en blekende effekt.

ALLROUND PEELING:
Denne peelingen er optimal for behandling av akne og arr som er oppstått grunnet aknebetennelser i huden. Zink PCA gir fukt til huden samt regulerer talgproduksjonen, er en antioksidant, og styrker hudens eget immunforsvar.

INTERESSERT I Peeling med Medicalia?