Meny

Microneedling

Den profesjonelle microneedling prosedyren er utviklet for å stimulere ny vekst av kollagenfiber i hudlaget dermis, som ligger under hudoverflaten. Behandlingen med microneedling er egnet og effektiv for alle hudtyper for å redusere arr, strekkmerker, rynker, cellulitter, samt generelt for å forbedre hudtone og tekstur.

Profesjonell Microneedling anses for å være en av de tryggeste behandlingsmetodene for naturlig hudpleie.

Behandlingen med Microneedling

En microneedle er en liten rull med mange tynne nåler som føres over huden for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Behandlingen utføres av leger og kvalifisert helsepersonell i en rekke land, og er FDA-godkjent. Behandlingen er også patentert på verdensbasis og mye omtalt i ledende vitenskaps-, og legetidsskrifter i Europa.

Behandlingen gir gode resultater på en rekke problemer som for eksempel:

Vi legger på en bedøvelseskrem/-maske ca. 20-30 minutter før behandlingen.

Selve behandlingen tar mellom 15-30 minutter, og det påføres en reparasjonskrem under behandlingen for å bidra til å binde fuktighet og redusere rekonvalesenstid.

Slik virker microneedling

Behandlingen fungerer ved å simulere en skade, og dette får hudens naturlige

helbedringsprosess til å sette i gang. Dette fører til at nye hudceller og blodkapillærer dannes, og produksjonen av elastin og kollagen øker. Behandlingen er dessuten 100 % fri for ødeleggende kjemikalier og apparater.

Effekt og varighet

Effekten av behandlingen vil merkes etter kort tid, men vil fortsette å øke i opptil 10 uker etter behandlingen. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i opptil ett år etter behandlingen, og det er ikke slik at effekten vil forsvinne etter en stund. På grunn av at kollagenproduksjonen øker vil huden øke i tykkelse, samt redusere finer linjer og rynker. For et optimalt resultat anbefales det å ta en kur på 3-6 profesjonelle behandlinger.

Hvem kan behandles, og hva er bivirkningene?

Behandling med Dermaroller har få bivirkninger, og det skal ikke være noe problem å dra tilbake på jobb samme dag eller dagen etter. Huden du har behandlet vil være noe rosa i fargen og kan føles litt ru i et par dager etter behandlingen, og det kan se ut som du er solbrent. Bruk derfor alltid en god solkrem med minimum faktor 30 de første dagene.

INTERESSERT I Microneedling?