Rana er autorisert hudterapeut og massør. Hun er også autorisert behandler hos flere av våre leverandører og er kvalitetssikret gjennom Min Hudklinikk. Hun har i en årrekke arbeidet som hudterapeut og massør og har et stort engasjement for faget og videreutvikler sin kompetanse stadig.

Av tidligere arbeidserfaring har hun blant annet jobbet for eksklusive Norwegian Star Cruise som massør. Rana har også tatt kurs internasjonalt innen massasje. Blant annet kan vi nevne London hvor hun har spesialisert seg innen aromaterapi, hotstone og bambusmassasje. Hun elsker faget sitt og holder ekstrem høy kvalitet i sitt arbeid.I tillegg til velvære er hun også opptatt av at hennes kunder skal føle seg som en forfinet utgave av seg selv, hun gir deg også personlig veiledning innen hudpleieprodukter og andre behandlinger med dokumentert effekt.

Rana utfører behandlinger som HydraFacial, Greenpeel, voks, pedikyr, manikyr, massasje, vipper og bryn.Hun møter deg alltid med et smil og hos henne vil du alltid føle deg sett og ivaretatt som kunde.