MeLine kjemisk peel

En omfattende behandling for hyperpigmentering som forbereder og behandler huden, slik at den restituerer seg raskere for å gi optimale resultater.

MeLine pigmenterings peel

Vi vet hvordan pigmentert hud er et problem for mange. Dette kan komme av mange ulike årsaker, f. eks i forbindelse med amming og graviditet, hormonelle forandringer eller for mye soling. Vi tilbyr derfor serien MeLine kjemisk peeling for behandling av pigmentering.

Peel-behandling mot pigmentering

Dette er en behandling som gir gode resultater uten tilbakefall av pigmentering. Behandlingen hemmer tyrosinaseprosessen, som er prosessen der utviklingen av pigmentering foregår, i tillegg til at den sprer pigmenteringene i huden utover, slik at de ikke samler seg som pigmentflekker.

Konsultasjon og behandlingsforløp

Som med alle andre behandlinger vil vi i Min Hudklinikk gjerne ha en konsultasjonstime med deg før vi setter i gang med behandling. Dette er nyttig av mange grunner, blant annet for å kartlegge din hud og for å samtale oss frem til ønskelig resultat og forventning fra deg.

Salongbehandlingen hos oss består av to behandlinger med 30-40 dagers mellomrom, og kombineres deretter med hjemmeprodukter for det optimale resultatet. I forkant av peelingen gjort i vår salong, ser vi også helst at huden din har blitt behandlet med hjemmeprodukter i rundt 4 uker. Dette for å få huden til å samarbeide enda bedre med peelingen. Konsultasjonstimen er dermed også viktig for å kartlegge hvilken behandling du skal foreta deg hjemme før du kommer tilbake til oss for din første peel.

Rådføring og oppfølging

Min Hudklinikk vil hjelpe deg med rådføring når det kommer både behandling før og etter peelingen. MeLine produktene du vil få med deg til bruk hjemme består av forskjellige kremer som skal bidra til å hjelpe huden mot et perfekt resultat. I etterkant av peelingen oppleves gjerne sårhet og flassing. Dette er helt normalt og vil avta etter tid, men også grunnet dette er det viktig med tett rådføring fra oss i Min Hudklinikk. Vi er her for å hjelpe deg hele veien.

Vanlige spørsmål og svar

Vi har samlet sammen et par oversiktlige spørsmål med svar til deg som vurderer denne behandlingen:

  • Kaukasiske og etniske hudtyper
  • Akne-utsatt og spottete hud
  • Egnet til bruk på ansikt eller kropp (for eksempel akne bryst / skuldre)

MeLine er ikke egnet under følgende forhold:

  • Aktiv hudinfeksjon (spesielt med herpes simplex eller purpuriske lesjoner).
  • Allergi mot noen av de aktive ingrediensene i MeLine.
  • Nylig soleksponering.
  • Fotosensitivitet og autoimmune sykdommer.
  • Umiddelbare sosiale engasjementer, på grunn av sannsynligheten for rødhet og flass.
Dersom du har flere spørsmål til oss kan du gjerne komme ned til salongen eller ta kontakt via telefonen så vi kan avtale et møte med deg.

Andre populære behandlinger