Peeling

Kjemisk peeling virker effektivt mot hudfornyelse og reparerer hudskader som for eksempel rynker, akne, akne arr, grov hud, grove porer og misfarging.

Kjemisk peeling til alle hudtyper

Kjemisk peeling behandlingen består av stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og A-vitamin syre i ulike styrker.
Dersom du har problemer med pigmentering og solskader, kan du forvente en forbedret hudfarge og et jevnere pigment gjennom en myk, fast og stram hudoverflate.
Gjennom behandling av akne vil peelingen trenge ned i huden og starte en reparering prosessen innenfra.

Vi i Min Hudklinikk sier at egnede områder for kjemisk peeling behandling er ansikt, hender og nakke.

Vi anbefaler en konsultasjonstime i forkant av din kjemiske peel behandlingstime. Dette for å analysere kartlegge din hudtype, og dermed sammen finne fram til hvilken kjemisk peel behandling som er best egnet for deg og din hudtype.

Vår tilnærming til peeling behandlingen

Selve behandlingen består av at huden først og fremst renses før påføring av valgt peeling, deretter får peelingen ligge på huden din en stund, før den tas av og man påfører serum, fuktighetskrem og SPF-beskyttelse.

Under selve behandlingen kan du føle noe kribling og varme i huden, men i umiddelbar etterkant vil alt av ubehag forsvinne. Vi sier likevel at dersom du har en stor begivenhet i etterkant av behandlingen burde dette planlegges, du kan nemlig oppleve rødhet selve behandlingsdagen og flassing i etterkant er å forvente. De fleste andre aktiviteter kan gjenopptas ganske umiddelbart, med unntak av fysisk aktivitet da svette kan forstyrre nybehandlet hud.

For at den kjemiske peelingen skal kunne resultere i frisk, jevn, sunn og ren hud, anbefaler vi deg å ta mellom 6-10 behandlinger over en periode.

Effekten og resultatene avhenger likevel av hvilken type peel som blir benyttet, og det er dermed vanskelig å sette en altomfattende regel for alle. Derfor anbefales også konsultasjonstimen i forkant, slik at terapeuten og deg sammen kan komme frem til noe knyttet opp mot din forventning til resultat.

I etterkant av en kjemisk peel er det viktig å følge opp huden på best mulig måte. Huden trenger kontinuerlig fukt, antioxidanter og solbeskyttelse. Dersom du rådfører deg med din terapeut hos Min Hudklinikk om etterbehandling finnes det ikke risiko for komplikasjoner

Andre populære behandlinger