Om Min Hudklinikk

Min Hudklinikk tilbyr et bredt spekter av behandlinger innen medisinsk hudpleie, hudproblemer og skjønnhetsbehandlinger.

Høy fagkompetanse og kunnskap

Vi er et team med offentlig godkjent helsepersonell, som legger vekt på kvalitet og kunnskap i vårt arbeid.

Vi er høyt utdannede og autoriserte innen hudpleie, laser og estetiske injeksjoner og kurser oss stadig for å øke vår kompetanse og tilby behandlinger av høy kvalitet.

Vi har kunden i fokus, og setter alltid av god tid hver behandling. Vi holder oss oppdatert slik at vi alltid kan tilby det som er nytt på markedet, da ting stadig forbedres og er i utvikling. Hos oss bruker vi kun de beste metoder og har det siste innen moderne utstyr på klinikken.

Klinikken er også tilknyttet en ansvarlig lege!

Gratis konsultasjon

Hos oss får du alltid en gratis konsultasjon om ønskelig for både laser, hudpleie og estetiske injeksjoner, slik at at vi kan gjøre en grundig analyse og skreddersy behandlinger som passer nettopp deg. Hos oss er hver enkelt kunde unik og vår visjon er å sette sammen behandling og produkter som hjelper nettopp deg.

Vi fører kun produkter fra kjente merkevarer med dokumenterte effekter som Elixir Cosmeceuticals, MeLine, Dr. Schrammek og Skinbetter Science.

Vår kompetanse er din trygghet!

Vårt team

Nazimah
Hud- og laserterapeut
Rana
Hud- og kroppsterapeut
Karina
Kosmetisk terapeut