Microneedling

Behandlingen er egnet og effektiv for alle hudtyper for å redusere arr, rynker, cellulitter, i tillegg til at den generelt forbedrer hudtone og tekstur.

Microneedling med dermapen

Microneedling er en kosmetisk behandling som har vist seg å være effektiv i å forbedre hudens utseende og tekstur. I behandlingen brukes en dermapen som har små nåler som skaper mikroskopiske hull i huden, noe som stimulerer kroppens naturlige helbredelsesprosess. Dette kan bidra til å redusere utseendet av fine linjer, rynker, arr og ujevn hudtone, samt øke produksjonen av kollagen og elastin i huden.

Behandling med derma er anbefalt for:

Microneedling gir best resultat i kombinasjon av peeling

Den profesjonelle microneedling prosedyren er utviklet for å stimulere ny vekst av kollagenfiber i hudlaget dermis, som ligger under hudoverflaten. Behandlingen med microneedling er egnet og effektiv for alle hudtyper for å redusere arr, rynker, cellulitter, i tilleg til at den generelt forbedrer hudtone og tekstur.

Profesjonell microneedling anses for å være en av de tryggeste behandlingsmetodene for naturlig hudpleie.

Vanlige spørsmål og svar

Vi har samlet sammen et par oversiktlige spørsmål med svar til deg som vurderer denne behandlingen:

Dermastamp lager mange og tynne kanaler inn i epidermis og dermis, samtidig bruker vi hylaronsyre, peptider og vitaminer som penetreres helt ned i dypet og virker oppbyggende. Denne perforeringen av huden lager ingen skader i huden, men huden blir lurt og tror den blir skadet, og responderer umiddelbart og frigjør vekststoffer. Huden leges og nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden blir strammere.

Det påføres en reparasjonskrem under behandlingen for å bidra til å binde fuktighet og redusere rekonvalesenstid.

Behandlingen avsluttes med avkjølende maske.

Resultatet er naturligvis individuelt, og noen av våre kunder ser ikke resultatet før 3-4 måneder etter en kur av behandlinger. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i opptil ett år etter behandlingen, og det er ikke slik at effekten vil forsvinne etter en stund. På grunn av at kollagenproduksjonen øker vil huden øke i tykkelse, samt redusere finer linjer og rynker. Min Hudklinikk bruker også bildedokumentasjon slik at det kan virke lettere å se faktiske resultater underveis.
Huden kan føles litt hoven og vil se litt rød et par dager. Det kan også føles som at huden flasser litt og det anbefales å bruke godt med anbefalt reparerende krem og solkrem. Du kan likevel gå på jobb neste dag.
Siden vi ikke bruker varme, kan en dermapen brukes på hvilken som helst hudfarge og hudtype.

Antall behandlinger som er nødvendig, avhenger av problemet som behandles; vi anbefaler en kur på 4-6 behandlinger for et optimalt resultat, med intervall mellom 4-8 uker.

Behandling med Dermaroller har få bivirkninger, og det skal ikke være noe problem å dra tilbake på jobb samme dag eller dagen etter. Huden du har behandlet vil være noe rosa i fargen og kan føles litt ru i et par dager etter behandlingen, og det kan se ut som du er solbrent. Bruk derfor alltid en god solkrem med minimum faktor 30 de første dagene.
Min Hudklinikk er opptatt av at du skal føle deg trygg, derfor tar vi alltid en konsultasjon først. Denne er gratis, og helt uforpliktende. Vi håper å høre fra deg!

Andre populære behandlinger