Hårfjerning med laser

Smertefri og skånsom hårfjerning med laser utført av helsepersonell med lang erfaring. En rask og effektiv prosedyre utført med verdensledende teknologi.

Hårfjerning med laser krever flere behandlinger

Som regel er det behov for flere behandlinger for å kunne få et tilfredstillende resultat når man skal fjerne hår med laser. Dette da enkelte hårsekker er i en såkalt sovemodus. De hårsekkene får en ikke tatt på første behandling. Vi tilbyr nå skreddersydde pakker med flere behandlinger tilpasset ditt behov. Se priser over enkeltbehandlinger eller pakker her, eller ta kontakt med oss for et godt tilbud på hårfjerning med laser.

Unngå uønsket hårvekst – ta hårfjerning med laser

Det brukes mye tid på barbering eller annen type hårfjerning. Årsaken til dette er svært individuell, og spennet strekker seg fra estetiske grunner til faktiske plager med hårvekst. Hos oss i Min Hud bruker vi den anerkjente Soprano Titanium for fjerning av uønsket hår. Det finnes mange grunner til at vi bruker denne maskinen fremfor andre.

Hvorfor fjerne hår med laser hos oss

Soprano Titanium er blant det nyeste og beste på markedet, den gjør en grundig jobb for langtidsreduksjon av hårvekst i ansikt og på kropp. Den kan kun brukes av godkjent helsepersonell med lang erfaring. Med denne laseren vil du oppleve mykere hud året rundt. Den passer til alle hudtyper og den kan behandle alle områder på kroppen (med unntak av rundt øynene).

Gratis konsultasjon ved hårfjerning med laser

Før behandling ønsker vi at du har en konsultasjonstime. Dette virker nyttig både for deg som kunde og for oss som behandlere, og er for å kartlegge dine ønsker og sette dem sammen med et behandlingsforløp designet for deg og din hud.

Hårfjerning med laser for han og henne

Vi har over 10 års erfaring med fjerning av hår med laser både hos kvinner og menn. Vi har satt sammen ulike behandlinger og pakker tilpasset enhver behov og kjønn. Enten du en mann eller kvinne vil du få et godt tilbud på fjerning av uønsket hårvekst hos oss.

Slik foregår hårfjerningsbehandlingen

Selve behandlingen foregår ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret og hårroten slik at hårroten kan ødelegges. Maskinen vil kjøle ned huden samtidig som den gradvis varmer hårroten, dette gjør at behandlingen nærmest er smertefri i motsetning til mange lasermaskier. Noen opplever at huden og hårsekkene reagerer i form av irritasjon etter en behandling, området kan bli rødt og føles noe solbrent. Dette er helt normale reaksjoner, og de forsvinner igjen etter kort tid.

Dette kan du forvente deg etter hårfjerning med laser

Etter hver behandling vil mellom 10-25% av hårene forsvinne, og allerede etter 1-2 uker vil det være mulig å se de første tydelige resultatene gjennom at hårene vokser tregere og til slutt faller av. Et forventet sluttresultat ved bruk av Soprano Titanium vil være opptil 90% permanent hårreduksjon. Det er nødvendig med flere behandlinger, vi i Min Hudklinikk sier at 6-10 behandlinger vil være nok.

Greit at du vet før behandlingen:

Andre populære behandlinger