Hydrafacial

HydraFacial er en effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

Opplev ren, frisk og glødende hud med HydraFacial

Min Hudklinikk tilbyr verdens beste hudpleiebehandling som gir deg ren, frisk og glødende hud med masse spenst og fukt. HydraFacial er den eneste hydradermabrasjons behandlingen som kombinerer rensing, peeling, uttømming av porer, hydrerer huden og tilfører antioksidanter samtidig, noe som resulterer i klarere, vakrere hud uten ubehag eller nedetid. Behandlingen er beroligende og fuktighetsgivende, og har den siste tiden fått mase oppmerksomhet som kjendisenes «must have» før rød løper.

Hydrafacial-behandling

Hydrafacial-behandlingen består av fem forskjellige steg:
  1. Rengjøring med melkesyre og glycosamin – Dette er for å løse opp og mykgjøre huden.
  2. Påføring av glykolsyre og salisylsyre. Disse syrene brukes til eksfoliering og til tilstoppede porer.
  3. Dyprens av porene med ekstra vakum. I dette steget renses det dypere ned i huden ved hjelp av en blanding av salisylsyre, honningekstrakt og antibakteriell blomsterekstrakt.
  4. Dermafiller for voksen hud. Dette steget bidrar til å jevne ut fine linjer og rynker, samt og forbedre hudens elastisitet.
  5. Her brukes antioksidanter og vitaminer som forsterker produsjonen av kollagen og elastin og hjelper mot slapp hud.

Det er riktignok ikke alltid nødvendig med alle fem stegene i denne behandlingen for å få best mulig resultat. Vi i Min Hudklinikk vil sammen med deg ta en titt på huden din og avgjøre hvilke steg som er nødvendig for deg.

Hvis du har hudtilstander som f.eks. rynker eller fine linjer, ujevn hudtone, akne, tørr hud eller sensitiv hud, vil denne behandlingen være perfekt for deg.

Varighet og effekt

Du kan forvente deg et fantastisk resultat med jevnere og mer glødende hudtone etter kun en behandling. Resultatet vil vedvare i 5-7 dager. Dersom du vil at resultatet skal vare lenger kan vi i Min Hudklinikk anbefale deg et løp på 4-5 behandlinger med to ukers mellomrom. I etterkant av behandlingen kan du med en gang fortsette med dine daglige aktiviteter og sminke kan påføres med en gang.

Andre populære behandlinger