Fillerbehandling

En filler består av en krystallklar hyaluronsyre-gel som injiseres under huden for å gjenskape volum, kontur og hudforyngelse.

Få tilbake volum og ungdommelig utseende med filler

Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og er et fuktighetsbindende sukkermolekyl. Den binder vann og tilfører huden fuktighet fra innsiden og holder den spenstig og elastisk. Ved aldring og ytre påvirkning som forurensing, soling og røyking brytes hyaluronsyrenivået i kroppen ned, huden blir dermed ujevn og tørr, mister elastisitet og volum – og linjer, rynker og ujevnheter dukker opp. Produktet som vi bruker i fillerbehandlingene inneholder en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gel som binder fuktighet, akkurat som kroppens egen hyaluronsyre. Dette gjør at huden får en jevnere og fastere overflate, samt at linjer, rynker og arr reduseres. De inneholder ingen giftstoffer eller animalske ingredienser og er derfor helt trygge å injisere.

Filler brukes for volum og konturering av lepper. Den brukes også til å redusere rynker og linjer i ansiktet, fylle tåredråpen under øynene, bygge kinnben, hake og kjeveparti, korrigering av asymmetrier, hudforyngelse m.m. I behandling med filler er det derfor viktig med en grundig forståelse av ansiktsanatomien og analyse av volumtap for å ivareta dine ønsker og behov.

Behandlinger med filler

Leppefiller volum og leppekorrigering
Filler i lepper gir mer volum til leppene, hvor mye avhenger av ditt ønske om volum, form og fasong. Behandling med filler brukes også til å definere leppekonturene, korrigere munnvikene for å få et gladere uttrykk og rynkebehandling for å redusere de små rynkene rundt munnen. Har du naturlig en smal overleppe kan leppefiller også kombineres med en ”Lipflip”, som innebærer injeksjon av små mengder av muskelavslappende toxiner i kanten på overleppen for å forhindre at overleppen blir smalere når du smiler.
Rynkebehandling

Folder, rynker og linjer kan effektivt fjernes med fillerbehandling. Eksempler er marionettlinjer fra munnvikene og nedover, nasolabiallinjer fra nesevingnene og røykelinjer rundt munnen.

Ansiktsskulpturering

Ved ansiktsskulpturering gjenopprettes ansiktsvolum og dine ansiktstrekk blir mer definert. Ansiktet får et naturlig løft. Områder som behandles er kinnben, kjeve og hake. F. eks kan du fremheve dine feminine trekk med filler i kinnbenene og få et mer maskulint utseende ved å bygge opp kjevepartiet med filler.

Tear trough
Søkk eller mørke ringer under øynene kan gjøre at man ser trett og uopplagt ut og som igjen kan føre til at man ser eldre ut enn man er. Ved å injisere filler i tåregropen under øyet vil søkket fylles ut og dermed vil gropen forsvinne som gir inntrykk av poser og mørke skygger under øynene. Dette er en effektiv behandling som får en til å se mer opplagt ut og kan fjerne flere år fra ansiktet kun på noen få minutter.

Behandlingens gang

Behandlingen tar vanligvis mellom 20-30 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en svært tynn nål. Hvilken mengde som injiseres avhenger av området som behandles. Juvederm inneholder en liten dose lidokain (bedøvelse), som gir en rask smertelindring rett etter injisering og noen timer etter. Du kjenner det første nålestikket og en følelse av at det sprenger når geleen injiseres. Når bedøvelsen går ut etter noen timer kan det føles ømt på det behandlede området. Ved volum i lepper påsmøres også en bedøvelseskrem som får virke en stund før behandlingen hvis du ønsker det.

Effekt og varighet

Vi er opptatt av dine behov, det er viktig at du etter behandlingen føler deg som en forfinet utgave av deg selv med et naturlig og pent resultat.

Resultatet ses øyeblikkelig etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene.

Effekten er langvarig, men ikke permanent, da filleren brytes gradvis ned i kroppen. Varigheten er fra 6-12 måneder (noen områder lengre), i gjennomsnitt ca 9 måneder.

Bivirkninger

De vanligste bivirkninger er hevelse og blåmerker i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager. Ved injeksjon av leppefiller kan du kjenne klumper i leppene etterpå, dette kan trygt masseres ut for å få en jevnere fordeling av produktet i leppens hulrom.

Hvem kan ikke behandles

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller ammende skal du ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert for behandling med fillers. Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen passer for deg.

Andre populære behandlinger