Hårfjerning med voks

Våre produkter og teknikker innen hårfjerning med voks sikrer en rask, grundig, hygienisk behandling.

Behandling med voks

Vi ønsker å tilby våre kunder en grundig, profesjonell og hygienisk helkroppsvoksing for både kvinner og menn med det beste utstyret på markedet, slik at du får den beste opplevelsen.

Vi legger stor vekt på å gi deg en behagelig opplevelse, og derfor er det viktig for oss at du har god kjennskap til behandlingen før vi starter. Vi vil gi deg all nødvendig informasjon du trenger før og etter behandlingen for å sikre at resultatet blir optimalt.

Vi forstår at voksing kan være skummelt, spesielt hvis det er første gangen. Derfor vil vi støtte deg og sørge for at du føler deg ivaretatt og trygg under hele prosessen.

I tillegg til å gi deg en flott voksbehandling, tilbyr vi også herlige aromaterapeutiske dufter som vanilje, friske bær og lavendel for å gjøre opplevelsen enda mer behagelig og avslappende.

Stripsfri voks

Vi bruker kun stripsfri voks på sensitive områder som ansikt, armhuler og intimvoks (bikini, brasiliansk) hos oss. Vi starter behandlingen med å påføre et tynt lag med olje på huden som fungerer som en barriere mellom huden og voksen. Dette gjør at voksen ikke fester seg til huden, og din opplevelse hos oss blir mer behagelig enn med andre tradisjonelle voksvarianter.

Velger du oss, kan du være trygg på at vi bruker skånsomme metoder for å sikre at du får den beste behandlingen mulig. Vår stripsfrie voks er spesielt utviklet for sensitive områder, og vi legger stor vekt på å tilpasse behandlingen etter dine individuelle behov.

Unngå barbering, fjern hår med voks

Mange tar til takke med barbering som tiltak mot hårfjerning, men voksing er likevel ofte en lurere vei å gå. Resultatet av voksingen varer i opptil 4 uker, håret vokser ikke like tykt ut igjen etter voksing og du vil merke en stor positiv forskjell når det kommer til kløe og inngrodde hår.

Greit at du vet før og etter voksbehandlingen:

Hos oss i Min Hudklinikk bruker vi utelukkende stripsfri voks fra Lycon på alle sensitive områder. Vi legger først et tynt lag med olje på huden, denne oljen fungerer da som en barriere mellom hud og voks og gjør at voksen ikke sitter fast i huden. Behandlingen din hos oss blir dermed mer behagelig enn med bruk av andre mer tradisjonelle typer voks.

Andre populære behandlinger