Hudbehandling med laser

Erbium Glass Laser - Økt leppevolum

Med alderen mister man spenst og vitalitet i hud, også i lepper. For å motvirke dette benytter laservarme i de dype lagene av huden som stimulerer da kollagen produksjon, som igjen øker spenst og vitalitet. Laser leppebehandling, «lip-plumping» – bør for optimalt resultat utføres en gang i måneden i tre måneder. Dette vil gjøre at kollagenreaksjonen kan nå full regenerering mellom hver behandling. Ikke bare behandler vi leppene og den omkringliggende huden, men vi retter oss også mot nasolabiale folder for å stimulere kollagenet ved hjelp av den unike Thermal-modusen til erbiumlaseren. Behandlingen og resultatet varierer for hver enkelt person, grunnet hans eller hennes naturlige kollagenproduksjon, sårhelingsprosess og reaksjon.
Laserleppebehandlingen fungerer ved å levere termisk laservarme/energi til leppeområdet. Det styrker huden rundt leppene for å skape et strammere, fyldigere utseende i leppene. Den milde løftingen av leppene viser mer av leppevolumet, og laserens varme og energi stimulerer produksjonen til nytt kollagen.
Vi anbefaler minimum 3 behandlinger med 4-5 ukers mellomrom for best mulig resultat. Deretter oppfølgende behandling hver tredje måned, anbefales for å opprettholde fylden i leppene.

Pasienter trenger ikke bedøvelse før behandlingen.
Laserenergien føres rundt leppene og omkringliggende hud. Behandlinger kan fullføres på mindre enn 30 minutter.Etter laser-leppebehandlingen kan pasienter føle varme og litt prikking på leppene, og hovne lett opp rundt munnområdet. Det vil ofte avta i løpet av ca en time. Det er ikke noe komplekst post-laser-regime å følge etter behandlingen. Leppene dine kan føles litt tørre i 24 timer, vi anbefaler regelmessige påsmøring med hvit vaselin eller lignende fet salve/leppekrem.
Du kan også føle at leppene dine er litt hovne i en dag eller to. Dette er kollagenreaksjonen som finner sted i leppene dine, og dette er den ønskede effekten vi prøver å oppnå. Du må også unngå soleksponering for dette området, da dette er viktig i løpet av den neste 4 ukene med regelmessig bruk av leppebeskyttelse og SPF.

Erbium Glass Laser - Hudfornyelse / rynker

Almas Tone & texture-behandlinger bruker lette og laserbaserte hudoverflater-teknologier for å jevne ut og balansere huden, og dermed forbedre generell hudfarge, elastisitet og tekstur. De hjelper til med å redusere overfladisk pigmentering og porestørrelse, samtidig som de hjelper med å styrke huden mot fremtidig aldring. I tillegg kan disse avanserte hudbehandlingene forbedre utseendet på kviser og arr. Fraksjonert Erbium:YAG laser og fraksjonert CO2 laser (Alma´s Pixel CO2), er av de kraftigste og mest effektive lasertypene vi har for forbedring av rynker, hudfornyelse, porestørrelse og behandling av aknearr. Den fraksjonerte Erbium:YAG laseren på Harmony XL Pro plattformen er ablativ, det vil si at den varmer opp vannet i det ytterste hudlaget, som fører til at huden blir nær skorpebelagt, rød og stram. Huden kommer deretter til å flasse bort, og fornye seg, innen ca 1 uke. Dette gjør at de ablative laserne svært effektive og resulterer i betydelige kosmetiske forbedringer. Samtidig som Erbium:YAG laseren behandler det ytterste hudlaget, får du også effekt i det midterste hudlaget, fordi laseren stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Det betyr at du samtidig vil få en hudoppstrammende og hudforyngende effekt.

Etter behandling

De fleste får «skorper» etter behandlingen. Rødhet må regnes med, hevelse, litt kløe og flassing i 5-7 dager etter behandlingen. Vi anbefaler at fet krem smøres på skorpene daglig for å holde de myke, slik at huden leges raskest mulig. Skorpene må IKKE plukkes på, da man kan risikere å få arr.
Det er veldig viktig å bruke solkrem SPF 50 etter behandlingen. Solkrem gir optimalt resultat etter behandlingen, samtidig som den beskytter mot fremtidige aldringstegn fra UV stråling.

Erbium Glass Laser - Aktiv akne

Den ikke-ablative Er:glass 1540 nm laseren trenger dypt inn i huden og forårsaker dermisk skade på talgkjertelene, ødelegger p.acne bakterien og reduserer talgproduksjonen. Likevel holdes epidermis intakt. Den integrerte vakummekanismen trekker ut talg fra porene, mens kontaktkjøling beskytter huden, reduserer smerte og muliggjør en sikrere og mer effektiv behandling av talgkjertlene i dermis.

Den kjølende Er:Glass laseren med vakumbehandling adresserer til alle former for Akne Vulgaris, som inkluderer papler og pustler, samtidig som du oppnår en mild hudforyngende effekt, noe som reduserer forekomsten av akne arr ved å stimulere kollagenfornyelsen.

Behandlingen passer for alle hudtyper, har ingen bivirkninger og gir en jevnere hudfarge med varige resultater. Akne som blir behandlet for sent, kan resultere i arrdannelse hvis det ikke behandles med riktige midler. Det kan også forsake blyghet og nedsatt selvtillit. Behandling er derfor sterkt tilrådelig for å unngå langsiktige problemer.

ClearSkin laseren skader ikke huden, men den ødelegger acnebakterien p.acne, i tillegg til at den skader talgkjertlene og dermed reduserer talgproduksjonen. Laseren har et vakuum som sørger for at talg blir fjernet fra porene. Laseren reduserer også rødme og forbedrer arr etter akne. Behandlingen har langvarig effekt.

Vi foreslår i tillegg en god hjemmebehandling og et sunt kosthold – for enda rakere bedring. Jo før aknebehandlingen er under kontroll og blir behandlet – desto mindre risiko for å danne arr. Viktig med SPF 50, 4 uker før og 4 uker etter behandling.

Behandling med ClearSkin passer for alle hudtyper, kvinner og menn. Den kan brukes i ansiktet, så vel som på andre områder av kroppen, som bryst og rygg.

Det anbefales 6 behandlinger med 2-3 ukers mellomrom. Deretter en vedlikeholdsbehandling hver 3-6 måned, til ønsket resultat oppnås.

Lett rødme eller hevelse kan forekomme direkte etter behandlingen.

Andre populære behandlinger