Plasmapen

Min Hudklinikk tilbyr plasmapen behandling mot dype rynker i huden.

Plasmapen behandling hos Min Hud

Dette systemet er svært presist og sprer ikke varme til områder i nærheten av behandlingsområdet, dette gjør at plasmabehandling er perfekt til bruk på områder med tynnere hud som for eksempel øyelokk, hals, langs kjevelinjen, linjer rundt munnen og overleppe. I tillegg til dette kan plasma-pen behandlingen være med på å bidra positivt på strekkmerker, arr, keloider, utvekster, pigmentflekker og tatoveringer.

Før plasma pen behandlingen er det viktig at du ikke soler deg de siste to ukene. Min Hudklinikk anbefaler også sterkt en konsultasjonstime hos oss før behandling. På denne måten kan du få tilstrekkelig med informasjon om behandlingen slik at du føler deg trygg, i tillegg til at vi sammen kan kartlegge huden din og dine forventninger.

Etterbehandlingen er nesten den viktigste delen av behandlingen, og det er viktig at den følges nøye. Små sårskorper forekommer noen ganger, men forsvinner gjerne etter 5-7 dager. Det er veldig viktig å ikke pirke på disse skorpene da dette kan forårsake arr i huden. Når sårskorpene forsvinner, kan huden se noe rød ut, men dette kan nå enkelt dekkes med sminke og solfaktor. Solfaktor med SPF 50 må brukes i minst 3 måneder etter behandling for å best mulig beskytte den nye huden. Når det kommer til fysisk aktivitet, må dette ikke skje før alle skorpene er borte. En lett hevelse de første 2-3 dagene etter behandling er også vanlig, og Min Hudklinikk kan anbefale og kjøle ned det behandlede området med en pose med is den første tiden. I tillegg vil du få med deg en etterbehandlingskrem som påføres to ganger daglig etter området er rengjort og desinfisert.

I noen tilfeller kan det være tilstrekkelig med en behandling, mens det i andre tilfeller er nødvendig med flere. Dersom du skulle trenge flere behandlinger anbefaler Min Hudklinikk et opphold på 3 måneder mellom disse.

Om du trenger en eller to behandlinger er ting vi kan avklare sammen på en konsultasjonstime. Det er vanskelig for oss å sette en standard på antall behandlinger før vi har sett huden din ettersom dette avhenger av selve problemet kombinert med hudens intensitet som gjerne følger tett med alderen din. Dersom du lurer på noe er det bare å ringe oss for å avtale en konsultasjonstime.

Andre populære behandlinger