Vipper, bryn og vippeløft

Minhud tilbyr farging av vipper og bryn og vippeløft.

Vippeløft / Vippebøy

Ønsker du et enklere alternativ til daglig bruk av vippetang og mascara? Da kan vippeløft, også kjent som vippebøy, være svaret. Dette er en populær behandling for de som ønsker å oppnå fylde, volum og mer synlige vipper uten behov for vippeextensions. Vippeløft gir også en illusjon av lengre vipper, noe som åpner opp øynene og gir et mer våkent utseende.

Hvordan er behandlingen?

Under vippeløft-prosessen blir dine naturlige øyevipper permanent bøyd oppover. Dette skapes ved hjelp av spesielle kremer som gir vippene samme form som ønsket. Behandlingen tar vanligvis rundt 30 minutter, og hvis du ønsker, kan du også inkludere vipping av vippene for å forsterke effekten.

Hvor lenge varer vippeløft?

Effekten av vippeløft varierer, og det kan vare fra 4 til 8 uker. Dine naturlige vipper byttes ut daglig, og de nye vippene vil ha den naturlige bøyen din. Fordelen med vippeløft er at du kan behandle vippene som vanlig, med mascara, vippeserum og sminke, uten å påvirke løftet.

Brynslaminering / Brow Lift

Øyenbryn er en viktig del av ansiktets ramme, og brynslaminering, også kjent som brow lift, har blitt en populær trend for å oppnå perfekt børstede bryn. Denne behandlingen gir deg mer kontroll og orden over brynene dine, uavhengig av om du er kvinne eller mann. 

Vi endrer formen og retningen på brynshåret.

Brynslaminering er den ideelle løsningen for å fremheve dine egne naturlige øyenbryn. Behandlingen involverer endring av brynhårets form og retning. Dette skaper en illusjon av fyldigere og ryddigere bryn. Brynshårene blir rettet ut og formet for å passe din ønskede stil. For de med stive og bustete brynshår, vil brynslaminering gjøre dem rette og mer medgjørlige.

Hvor lenge varer Brow lift?

En spennende tilleggseffekt er «bushy bryn» med «brow lift». Behandlingen løfter brynshårene i ønsket retning, og resultatet varer vanligvis i 6-8 uker. Den inkluderer også «brows shape», som innebærer farging, voksing og styling av brynene. Denne kombinasjonen gir brynene et naturlig volum og fylde.

Brynslaminering er tilgjengelig for alle aldre, og det er en enkel behandling å forholde seg til. Etter behandlingen, unngå vann på brynene i de første 12 timene og børst gjennom brynene morgen og kveld for å opprettholde resultatet. Uansett om du har mindre brynshår eller ønsker mer struktur, kan brow lift være løsningen for deg.

Andre populære behandlinger