VISIA hudanalyse

Visia Hudanalyse er en avansert teknologi som tar bilder av huden din og analyserer dem for å identifisere hudproblemer som solskader, rynker og urenheter. Det gir deg en omfattende rapport om hudtilstanden din og anbefalinger for å forbedre hudhelsen din.

Identifiser hudproblemer med avansert teknologi

Min Hudklinikk tilbyr visia hudanalyse som en inngang til videre behandling. Gjennom en slik 3D hudanalyse avdekkes hudens egentlige tilstand utover det en terapeut kan klare å se, og vi anbefaler derfor alle som vurderer behandling å gjennomføre en hudanalyse for å få riktig behandling og oppnå tilfredsstillende resultater.

Visia makinen foretar 8 ulike målinger av huden:

  1. Flekker
  2. Rynker
  3. Hudkonsistens
  4. Porer
  5. UV-flekker
  6. Brune flekker
  7. Rødeområder
  8. Porfyriner

Hold motivasjonen oppe med VISIA hudanalyse maskin

Vi vet at det kan være lett å glemme den gamle huden din underveis i et behandlingsforløp. Det er vanlig å føle seg utålmodig og kanskje miste motivasjonen når de positive resultatene ikke lenger er like synlige. Derfor tilbyr vi å ta et nytt bilde gjennom Visia-maskinen, der du kan få konkrete målinger på forbedringene som har skjedd. Dette kan bidra til å opprettholde motivasjonen og senke utålmodigheten. Vi mener at grundig arbeid tar tid, men at det er verdt det i det lange løp.

Trygge rammer og gode resultater

Vi ønsker å skape trygge rammer for deg som kunde. Gjennom vår VISIA hudanalyse maskin kan du få bli med på den helt konkrete reisen vi tar huden din med på. Vi anbefaler deg å stole på terapeuten din og står alltid klare til å svare på spørsmål du måtte ha underveis. Du kan også forvente deg å få tidsestimater og klare sluttresultater fra oss. Sammen kan vi jobbe mot dine hudpleiemål og oppnå gode resultater.

Andre populære behandlinger