Green Peel

Opplev økt styrke, sunnhet og spenst med Green Peel – en 100% naturlig behandling som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst.

En behandling – 3 styrker

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste.

Hudforbedring

Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer.

100% Naturlig

Green Peel® inneholder kun rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang og Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyptvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatoriske, næringsrike, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ”treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonsevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag.

Glød & gnistring

Gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert.

Sterk hud i balanse med positive langtidsresultater

Jevnlige treningsøkter med Green Peel® sammen med Dr. Schrammek hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Trening og balanse er begreper som er helt sentrale for alle Dr. Schrammek terapeuter og sentral for å oppnå positive langtidsultater.

Andre behandlinger