Meny

Behandlinger

Hårfjerning med laser

Uønsket hårvekst gjør at mange bruker mye tid på daglig barbering eller annen type regelmessig hårfjerning. Soprano ICE er kjent for sine gode resultater. 10-25 % av hårene forsvinner etter hver behandling. Til slutt kan man forvente ca. 90 % permanent reduksjon.

Les mer om behandlingen

Environ TCA peeling

Environ er en ny medisinsk hudpleieserie som har gode resultater på akne, linjer, pigmentering og generell hudforbedring, uten å forårsake unødvendig irritasjon i huden. Hele denne serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider.

Les mer om behandlingen

Microneedling

Den profesjonelle microneedling prosedyren er utviklet for å stimulere ny vekst av kollagenfiber i hudlaget dermis, som ligger under hudoverflaten. Behandlingen med microneedling er egnet og effektiv for alle hudtyper for å redusere arr, strekkmerker, rynker, cellulitter, samt generelt for å forbedre hudtone og tekstur.

Les mer om behandlingen

Peeling med Medicalia

Trenger du mer enn vanlig hudpleiebehandling? Denne behandlingen passer til alle hudtyper, men er spesielt fin for akne og urenheter i huden. Den forbedrer hudens struktur, jevner ut fine linjer og rynker, bleker pigmenteringer og heler og forbedrer akne og arr.

Les mer om behandlingen

Hudpleie for menn

Huden til menn er ofte fetere og grovere enn kvinnens. Selv om menn ofte har en fet hud kan den være fuktfattig – og det er derfor viktig med produkter som tilfører mye fukt uten at de er for fete. Først og fremst bør menn bruke produkter som er beregnet for nettopp menn. Dette er […]

Les mer om behandlingen

Voksbehandling

Vi ønsker å gi en behagelig opplevelse, derfor anbefaler vi å velge stripsfri voks fra Lycon på alle sensitive områder som ansikt, armhuler og intimvoks (bikini/brasiliansk voksing). Lycon er svært effektiv og har blitt veldig populær, særlig til brasiliansk voksing. Først legges det et tynt lag med olje på huden som fungerer som en filter/barriere mellom hud og voks. Dette fører til at voksen ikke sitter fast i huden. Man legger Lycon voksen rett på huden, venter til den tørker i noen sekunder og deretter fjerner man voksen i en rask bevegelse. Denne vokstypen sørger derfor for at behandlingen hos Makia Oslo blir mer behagelig enn med andre tradisjonelle vokstyper.

Les mer om behandlingen